گل کیس

معرفی

شهرت چای بهاره به خصوص در مناطق شمالی کشور به علت عطر خاص این نوع چای می باشد. همچنین رنگ و طعم دمکرده آن که ارتباط مستقیم با مقدار ترکیبات کیفی اعم از کافئین، تئافلاوین و تئاروبیجین دارد از کیفیت بالایی برخوردار می‌باشد. چای بهاره گل کیس انتخابی مناسب برای بهره‌مندی از خواص چای بهاره---تولید چای ایرانی لاهیجان با برند گل کیس

تاریخچه

شرکت گلستان همسو با تحولات تکنولوژیک و فناوری های روز، به عنوان اولین شرکت تولید، بسته بندی و پخش مواد غذایی در ایران اقدام به نصب و راه اندازی سیستمSAP به عنوان پیشرفته ترین سیستم نرم افزاری برنامه ریزی منابع سازمانERP در دنیا نمود. در حال حاضر کلیه فرایندهای سازمانی شرکت گلستان، شامل برنامه ریزی و کنترل تولید، مدیریت مالی، فروش، خدمات، تأمین، لجستیک، توسعه محصول، مدیریت سرمایه های انسانی، تجزیه و تحلیل داده ها و ... به صورت یکپارچه و هوشمند از طریق سیستم SAP انجام می گیرد. برداشت برگ سبز چای در ایران از اوایل اردیبهشت تا اوایل آبان در سه چین(برداشت) عمده شامل چین بهار،تابستان و پاییز انجام می شود. میزان تولید محصول و کیفیت آن در زمان های مذکور به علت تفاوت شرایط آب و هوایی با یکدیگر متفاوت است. چین بهاره معمولا از اواخر فروردین شروع و تا پایان خرداد ماه ادامه می یابد. محصول به دست آمده از این چین از نظر لطافت و عطر چای تولیدی معروف است. مطالعه بر روی اثر تغییرات فصل بر خصوصیات شیمیایی چای ، بهترین کیفیت برگ سبز چای را در فصول بهار و تابستان نشان میدهد.

محصولات تولیدی

دفتر مرکزی

48631000

سال تاسیس

1361

نشانی

مشاهده همه محصولات