نان سحر

معرفی

گروه صنعتی نان سحر اهداف اصلی و بنیادی زیر را دنبال می نمایدکه عبارتند از: اشاعه فرهنگ مصرف صحیح نان با تکیه بر ارتقای کیفیت محصولات تولیدی،همکاری و همیاری با کلیه دست اندر درکاران تولید ماشین آلات ،مواد بهبود دهنده،تولید انواع نان مرغوب و ارتقاء دانش فنی تولید نان در سطح جامعه،همگام و همیار بودن با مجموعه برنامه های طرح صنعتی شدن نان در کشور به منظور دستیابی به نان ماکول با قابلیت نگهداری مطلوب با ارزش غذایی کافی و منطبق با ذائقه و عادات غذایی مردم .و لذا به منظور دستیابی به اهداف فوق الاشاره و رسالت همگامی با گسترش فرهنگ مصرف نان در کشور ایجاب می نماید که این گروه صنعتی در بخش طراحی و ساخت ماشین آلات نان با همکاری شرکت های معتبر خارجی در زمینه بهسازی و بهبود کیفیت ماشین آلات تولیدی خود اقدام نماید.در خصوص تولید مواد بهبود دهنده و پریمیکس ها نیز مجدانه فعالیت نموده و ضمن گسترش و بهبود روند تولید این مواد،پروژه های جدیدی را در زمینه های متنوع دیگر از جمله بخش صنایع شیرینی به منظور عرضه محصولات جدید و منطبق با نیاز جامعه شروع نماید و بدیهی است که نتایج حاصل از این پروژه های تولیدی منجر به تولید گروهی از نان های با کیفیت مطلوب تر و با قابلیت تطبیق کامل تر با ذائقه جامعه مصرفی خواهد شد.در زمینه گسترش دانش فنی نان نیز با اجرای مستمر برنامه های آموزشی بخشی از رسالت خود در جهت اطلاع رسانی به جامعه تولید کننده و مصرف کننده به انجام می رساند.

تاریخچه

نان سحر فعالیت خود را از سال ۱۳۵۰ در زمینه تولید نان و تحت عنوان نان بولکی پزی سحر آغاز نموده و از همان سال ضمن برقراری ارتباط با کمپانی های معظم بین المللی تولید کننده نان در کشورهای اروپایی، گامی بلند در راستای ارتقا سطح کیفی، ایجاد تنوع و کاهش ضایعان نانهای حجیم و نیمه حجیم برداشته است.

محصولات تولیدی

دفتر مرکزی

سال تاسیس

1350

نشانی

مشاهده همه محصولات